lördag 31 maj 2008

HURRA!!! Min HEMLIS har kommit!!!

Gissa om jag blev superduperglad när jag kom från jobbet igår - lite trött efter att ha jobbat, sugen på räkor och vin, men visste att mannen lagade korv stroganoff (dotterns favorit så okej då, men ni förstår min känsla...), inget pysselsugen alls, lite smånegativ...
Och vad ser jag i brevlådan??? Ett stort grönt paket, avsändare hemlis!!! Oj, jag kunde knappt vänta med att öppna utan stormade in med paketet i högsta hugg!!!

Däri låg;
ett superfint klänningset till mor och dotter i turkos trikå med orange och rosa kantband samt handtryckta blommor i matchande färg! Jag blev så glad!!! och de passade alldeles utmärkt, se bilderna!
Min hemlis hade verkligen tagit fasta på det där att jag gillar matchning!
ett jättesöt blommig sax
ett mönster - eller flera - till tygtryck
två burkar med textilfärg
en påse Ahlgrens bilar - finns numera bara på bild, ej längre i verkligheten ;-)
ett stort tyg - minst 2 meter - med fina blommor och blommande träd i rosa och grönt; passar perfekt till en fin sommarklänning eller tunika - kanske det blir en till mamma och en till tjejen, tyget räcker iallafall definitivt till det.
Och nu till den spännande gissningen - ska jag verkligen avslöja vem det är ifrån? Med tanke på att de flesta säkert inte varken pysslat färdigt eller fått...vad säger ni andra?
Jag kan iallafall avslöja att jag, efter en del klurande, kom fram till två tänkbara. Och en av dom var det faktiskt!!! Tusen tack min hemlis!!! Du gjorde verkligen min dag!!! Jag var glad hela kvällen och jättepysselsugen, var uppe till halv ett och jobbade bla med min hemlispresent...hihi

2 kommentarer:

linnzan sa...

Åh, vad kul att du har fått sin hemlis. Avslöja inte vem det är bara, så gör vi det när alla har fått sina paket och hunnit gissa! Nu blir jag sugen på att göra klart min!

Pysse sa...

Jag har utmanat dig. Kolla in min blogg. Hoppas allt är bra med dig annars.
Kram